Barna László
Barna László 2022-06-28 21:48:47

Sziasztok!

Egy izgalmas webkonferencia lesz holnap, amiből sokat profitálhatsz!

Jó lenne sok Lakástakarék Pótló megtakarítást eladni minden hónapban? De mint tapasztaltad, nem olyan egyszerű üzletet kötni az érdeklődőkkel, mert mindig jönnek a kifogások, annak ellenére is hogy nagyon jó termék.

Mi tudjuk, hogy a befektetési aranyban nagyon jó takarékoskodni, de sajnos az ügyfelek ezt még nem tudják, sőt még egy kicsit idegenkednek is tőle.

De most nagyon jó hírünk van a számodra! Mint tudod folyamatosan fejlesztjük az értékesítési módszereinket, hogy minden üzleti klubtag eredményesebb legyen. Azon dolgozunk, hogy hatékonyabban tudd értékesíteni a Lakástakarék Pótló megtakarítást, és hogy minél több jutalékod legyen minden hónapban.

Figyeltük a tárgyalásokat, hogy hol akad el az üzletkötés, és találtunk két olyan pontot, ami sok problémát okozott a tárgyalások során, és ezekre sikerült most megoldásokat kifejlesztenünk.

Ezeket a problémákat már régóta tudtuk, de nem volt hatékony kezelés rájuk, de ez most megváltozott.

Sikerült kidolgozni hatékony megoldásokat és egy új eszközt a tárgyalások eredményes lezárására, és így persze több jutalékod is lehet.

Erről az új módszerről tartunk most június 29-én, szerdán este 19:00 órakor egy webkonferenciát, ahol bemutatjuk az új módszert, és azt is, hogy hogyan kell eredményesen használni.

A google meet webkonfi linket, az előadás előtt egy órával fogjuk kiküldeni ugyanígy e-mailben, és a levélben lévő linkre kattintva tudsz csatlakozni a webkonferenciához.

Figyelem! Ha meg tudod oldani, akkor 15 perccel korábban csatlakozz be a konferenciába és a konferencia kezdése előtt, nézd meg újra a Lakástakarék Pótló bemutató videót.

( A videót a neteclub.com oldaladon a bal oldali fekete menüben a Lakástakarék Pótló menü, LTP almenüjében találod. Jelszó a videó indításához: 2022 )

Kérlek jelezz vissza, hogy érdekel-e az új módszer, és ott leszel-e a webonfin.

Szeretettel várunk szerdán este!

Még nincs komment, legyél te az első aki hozzászól!