Általános Szerződési Feltételek a net-eclub felhasználók számáraA következő Általános Szerződési Feltételek meghatározzák a net-eclub felhasználók (a továbbiakban felhasználók) és a E-INVEST Ltd (a továbbiakban Neteclub) közötti jogviszonyt.

A www.neteclub.com egy Közösségi Hálózati Platform, mely a felhasználói számára lehetővé teszi egyedi személyes online profilok létrehozását, ismerősök keresését, barátkozást, valamint munka és pénzkereseti lehetőségek megtalálását és ilyen jellegű hirdetések feladását.

A neteclub.com üzemeltetője a Neteclub A neteclub.com weboldal használatával elfogadod, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: "ÁSZF") rád is vonatkoznak.

Amennyiben szeretnél felhasználóvá válni, más felhasználókkal kommunikálni és a neteclub.com szolgáltatásait (továbbiakban: "Szolgáltatások") igénybe venni, kérjük olvasd át ezt az ÁSZF-et, és a regisztrációs folyamat során a megfelelő helyen jelezd, hogy elfogadod a benne foglaltakat.

A Neteclub fenntartja a jogot, hogy a jelen ÁSZF-et időnként módosítsa, melyek a neteclub.com weboldalra való kikerüléssel lépnek érvénybe. A módosítások elérhetővé válását követően a Szolgáltatás használatba vételével elfogadod az ÁSZF változtatásait.

A Megállapodás magában foglalja a neteclub.com weboldalon közzétett tartalmakra vonatkozó követelményeket, illetve a Weboldal és a Szolgáltatás használatba vételével, és a neteclub Adatvédelmi Irányelvekkel kapcsolatos jogaidat, kötelezettségeidet és korlátozásokat.

Kérjük alaposan fontold meg, milyen adatokat teszel közzé a neteclub.com oldalon, és osztasz meg más felhasználókkal. A közzétett fényképek nem tartalmazhatnak meztelenséget, erőszakot vagy másokat sértő dolgokat. A neteclub.com felhasználói által (pl. a profil oldalon) közzétett információk között előfordulhatnak pontatlan, leközlésre alkalmatlan vagy sértő anyagok, ezekért a Neteclub nem vállal felelősséget. A Neteclub fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint, előzetes figyelmeztetés nélkül megtagadja a bejegyzések közzétételét, eltávolítson bejegyzéseket (beleértve a belső üzeneteket), illetve korlátozza, felfüggessze vagy megszüntesse a hozzáférésed a Weboldal és/vagy Szolgáltatás egyes vagy minden részéhez.

1. A más felhasználókkal folytatott tevékenységért és kommunikációért egyedül te felelsz. Elfogadod, hogy a Neteclub semmilyen formában nem ellenőrzi a felhasználóit, nem ellenőrzi a hátterüket, illetve nem kísérli meg a felhasználók által tett kijelentések ellenőrzését. A Neteclub nem vállal garanciát a felhasználók cselekedeteivel kapcsolatban. Javasoljuk azonban, hogy ha találkozol, vagy személyes adatokat osztasz meg a neteclub.com egyik felhasználójával, saját magad végezz előzetes háttérellenőrzést. A Neteclub nem vállal felelősséget a Szolgáltatás használata közben másokkal folytatott kapcsolattartásból közvetett vagy közvetlen módon eredő általános, különleges vagy véletlenszerű károkért, beleértve a testi sérülést, érzelmi és/vagy más jellegű károkat.

2. A más neteclub.com felhasználókkal való érintkezés kizárólag a te felelősséged. A Neteclub fenntartja a jogot, de nem kötelezhető arra, hogy a közted és más felhasználó közötti vitás ügyeket figyelemmel kövesse.

3. A szolgáltatás jogtalan használatba vétele tilos. A Weboldal és a Szolgáltatás használatba vételével igazolod, hogy az általad megadott regisztrációs adatok pontosak és megfelelnek a valóságnak, illetve vállalod az információk pontosságának megtartását. Ezen felül igazolod, hogy elmúltál 13 éves, és a neteclub.com weboldal használatával nem szegsz meg semmilyen törvényt vagy szabályozást. A profilodat a Neteclub figyelmeztetés nélkül törölheti, ha kiderül, hogy valótlanul adtad meg az életkorodat. A szolgáltatás kizárólag a te személyes felhasználásodra készült, javasoljuk, hogy másoknak ne adj hozzáférést a fiókod adataihoz.

4. A Weboldal törvénybe ütköző és/vagy engedély nélküli felhasználása minden esetben vizsgálatot von maga után, beleértve a felhasználói nevek és/vagy email címek elektronikus módon való gyűjtését kéretlen levelek küldése céljából. A Weboldal bármilyen természetű törvényellenes vagy engedély nélküli felhasználása jogi lépéseket von maga után.

5. Tartalmakra vonatkozó szabályok
a. Tisztában vagy vele és elfogadod, hogy a Neteclub bármely tartalmat, üzenetet, képet vagy profilt felülvizsgálhatja vagy törölheti, amennyiben az a Neteclub saját véleménye szerint a jelen megállapodásnak nem felel meg, illetve más felhasználók számára sértőnek bizonyulhat, vagy azok jogait vagy testi épségét veszélyeztetheti.

b. A Szolgáltatás használatával közzétett tartalmakért, illetve a többi felhasználónak átküldött anyagokért és információkért kizárólagosan te tartozol felelősséggel.

c. Azáltal, hogy a Weboldal nyilvános részein tartalmakat közzéteszel, a Neteclub számára ezeknek a tartalmaknak a felhasználására nem kizárólagos, teljes mértékben kifizetett, világszintű engedélyt adsz. Amennyiben a tartalmat eltávolítod a Weboldalról, a hozzá kapcsolódó engedély megszűnik.

d. Az alábbiakban a Weboldalon tiltott tartalmak részleges listája következik. A Neteclub fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint vizsgálatot kezdeményezzen vagy megfelelő jogi lépéseket tegyen azok ellen a személyek ellen, akik ezt a rendelkezést megszegik, mely maga után vonhatja a szabálytalan kommunikáció eltávolítását, vagy akár a szabálytalanságot elkövető Felhasználói státuszának visszavonását. Tiltott Tartalomnak számítanak:

egy adott csoport vagy személy ellen irányuló, nyilvánvalóan támadó jellegű, rasszista, gyűlöletkeltő vagy fizikai bántalmazásra felszólító megnyilvánulások;

egy másik személy zaklatása vagy az arra való felbujtás;

lánclevelek vagy más, kéretlen tömeges levelezés, vagy "spammelés";

szándékosan félrevezető információkat tartalmazó, vagy törvényellenes, gyalázkodó,

fenyegető, obszcén, lejárató, illetve becsületsértő jellegű tartalmak;

más személy szerzői jogi védelem alatt álló tulajdonának illegális vagy engedély nélkül készült másolatának népszerűsítése, mint például számítógépes programok kalózmásolata vagy arra mutató hivatkozás, másolásvédelmi megoldások megkerülésére vonatkozó információk, illetve zenék kalózmásolata vagy arra mutató hivatkozás;

korlátozott vagy csak jelszóval elérhető oldalak vagy rejtett oldalak, illetve képek (melyekhez nem lehet hozzáférni egy másik elérhető oldalról);

18 év alatti személyeket szexuális vagy erőszakos helyzetben ábrázoló, vagy tőlük személyes adatokat kérő tartalmak;

törvénybe ütköző tevékenységekkel kapcsolatos információk, mint például illegális fegyverek készítése vagy vásárlása, adatvédelmi jogok megsértése, vagy számítógépes vírusok beszerzése, illetve készítése;

más felhasználók jelszavának megszerzésére törekvés kereskedelmi vagy törvényellenes célból;


 

e. A szolgáltatást minden körülmények között a vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak megfelelően kell használnod.

f. Nem továbbíthatsz láncleveleket vagy reklámleveleket a többi felhasználónak. A Neteclub nem tudja figyelemmel követni a felhasználók weboldalon kívüli tevékenységeit, de a szabályok megsértésének számít a szolgáltatás által megszerzett információk felhasználása más személyek zaklatására vagy bántalmazására, illetve a felhasználó előzetes beleegyezése nélküli felkeresésére reklámozási vagy értékesítési célból.

g. A rendszer automatizált használata, mint például ismerősök hozzáadása szkript segítségével, szigorúan tilos.

h.Tilos olyan személynek kiadni magad, aki nem felhasználója a neteclub.com oldalnak.

i. Tilos más felhasználók fiókját, felhasználói nevét vagy jelszavát használni, illetve a saját jelszót harmadik fél számára kiadni, vagy másnak hozzáférést biztosítani a fiókhoz.

j. A profil értékesítése vagy átruházása csak a Neteclub engedélyével lehetséges.

6. Elfogadod, hogy a neteclub.com oldalain megjelenített minden képed, fotód, terved, textúrád és más szerzői jog által védett tartalmaddal kapcsolatos érvényesítési jogot átruházol a Neteclub-re. A jogok átruházása nem kizárólagos, helyileg nem korlátozott, ingyenes, átruházható és visszavonhatatlan. Ez a jog azonnal megszűnik, amint eltávolítottad a információt a neteclub fiókodból. A Neteclub birtokolja és fenntartja a neteclub.com weboldallal és szolgáltatással kapcsolatos összes tulajdonjogot. A weboldalon találhatóak szerzői jog által védett anyagok, védjegyek, illetve más, a Neteclub és annak licencelői által birtokolt információk is. Azokat az információkat, amik köztulajdonban vannak, illetve amiknek a felhasználásról külön, írásbeli engedélyt nem kaptál, nem másolhatod le, nem módosíthatod, nem teheted közzé, nem adhatod át, nem terjesztheted, nem állíthatod ki, illetve nem értékesítheted.

7. A szerzői jog által védett anyagok, védjegyek vagy más saját tulajdonban levő információk közzététele, megosztása vagy másolása a tulajdonos előzetes, írásos beleegyezése nélkül tilos. A Neteclub a többszörösen szerzői jogot sértő felhasználónak státuszát a jogtulajdonostól vagy annak jogi képviselőjétől érkező értesítést követően megszünteti. Amennyiben tudomásodra jutott, hogy a munkád szerzői jogot sértő másolata elérhető a Szolgáltatásunkon, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és mellékeld a következő adatokat: a szerzői jog tulajdonosának nevében való intézkedésre feljogosított személy elektronikus vagy fizikai aláírása; a szóban forgó, szerzői jog által védett mű leírása; a szerzői jogot sértő anyag helye a Weboldalon; cím, telefonszám, emailcím; írásbeli nyilatkozat arról, hogy joggal feltételezhető, hogy a tartalom felhasználást nem engedélyezte a szerzői jog tulajdonosa vagy annak megbízottja; írásbeli nyilatkozat, melyben büntetés terhe alatt igazolod, hogy te vagy a szerzői jog tulajdonosa, vagy annak meghatalmazottja.

8. A Neteclub nem tehető felelőssé a Weboldalon található vagy a Szolgáltatással kapcsolatos helytelen vagy pontatlan információkért, függetlenül attól, hogy azok felhasználói hibából vagy a Szolgáltatás technikai hibájából adódnak. A Neteclub nem felel a Szolgáltatás felhasználóinak offline vagy online magatartásáért. A Neteclub nem vállal felelősséget felhasználók kommunikációi közben történő esetleges hibákért, kimaradásokért, törlődésekért, késésekért, kommunikációs hibáért, a kommunikációhoz való jogtalan hozzáférésért vagy módosításért. A Neteclub nem tehető felelőssé a telefonhálózatokban, számítógépes rendszerekben, szolgáltatókban, szoftverekben bekövetkező hibákért, eredjenek azok technikai okokból, vagy forgalmi problémákból, illetve ezek együtteséből, beleértve az ebből származó, a felhasználót vagy annak számítógépét ért károkért vagy sérüléskerét. A Neteclub semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé a Weboldalon vagy a Szolgáltatáson megosztott tartalmak felhasználásából eredő károkért, személyi sérülésekért vagy halálesetekért. A Neteclub nem tesz ígéretet a Weboldal és a Szolgáltatás működésének módjára, illetve az abból származó várható eredményekkel kapcsolatban.

9. A Neteclub nem tartozik kártérítéssel számodra, vagy bármilyen harnadik fél számára a weboldal vagy szolgáltatás használatából származó, közvetett, abból következő, véletlen, vagy különleges károkból, akkor sem, ha ennek a lehetőségéről a Neteclubot előre figyelmeztették. Az előzőeknek megfelelően, az eset fajtájától függetlenül a Neteclub kártérítési felelőssége legfeljebb az általad a Neteclub szolgáltatásért fizetett összegig terjed ki. A Neteclub nem tehető felelőssé vírusok vagy harmadik felek által okozott károkért.

10. Elfogadod, hogy mentesíted a Neteclubot, megbízottjait, alkalmazottait, képviselőit és más partnereit minden veszteséggel, felelősséggel vagy követeléssel kapcsolatban, beleértve a jogképviseleti díjakat, melyek a Szolgáltatás olyan használatából erednek, amely nem felel meg az ÁSZF-ben foglaltaknak, illetve az ÁSZF-ben foglalt rendelkezések, vagy más, a fentiekben megállapított garanciák megszegésének következményei.

11. Engedélyezed a Neteclub részére olyan címjegyzék, kontakt jegyzék és egyértelmű telefon-azonosítók (pl.: IMEI, UDID vagy egyéb) gyűjtését és használatát, amelyeket az a készülék tartalmaz, amelyre a Software-t a szolgáltatás igénybevétele céljából letöltötted.

12. Elfogadod, hogy a neteclub.com oldal cookie-kat használ a weboldal működése közben a jobb felhasználói élmény elérése céljából.

13. Jelen Megállapodás mindaddig hatályban marad, amíg a Weboldal és a Szolgáltatás használatát folytatod, és/vagy felhasználó vagy. A felhasználói státuszodat bármikor megszüntetheted. Ezt az ügyfélszolgálatnak írt levélben kérheted. A Neteclub bármikor, tetszőlegesen megszüntetheti a felhasználói státuszodat, mely a jelentkezésed során vagy a későbbiekben megadott email címedre kiküldött értesítő levél megérkezésétől lép hatályba. A Szolgáltatás használatba vételével és a Felhasználóvá válással elfogadod, hogy a Neteclub fenntartja a jogot arra, hogy a Szolgáltatásért díjat szedjen, és joga van a felhasználó státuszának törléséhez, amennyiben a felhasználó megszegi a jelen ÁSZFben foglaltakat, vagy nem fizeti ki az ÁSZF-ben megállapított használati díjat.

14. Ha felmerülne bármilyen vitás eset, ami a Weboldallal és/vagy a Szolgáltatással kapcsolatos, a Weboldal használatával elfogadod, hogy a vitás esetre a Neteclub székhelyének jogi szabályozásai vonatkoznak, függetlenül a jogi előírások közötti ellentmondástól, illetve elfogadod a Neteclub székhelyének jogi fennhatóságát.

15. A neteclub.com oldal használatba vételével elfogadod ezt az ÁSZF-et, amit újból megerősítesz, amikor a Szolgáltatás felhasználójává válsz. Jelen ÁSZF alkotja a Neteclub és közted létrejövő teljes megállapodást a neteclub.com weboldal és/vagy Szolgáltatás használatára vonatkozóan. Amennyiben a Neteclub elmulasztja valamelyik, az ÁSZF-ben foglalt jogának gyakorlását vagy érvényesítését, az nem minősül az adott jogról vagy rendelkezésről történő lemondásnak. Ha a megállapodás bármely része esetlegesen nem felelne meg törvényi előírásoknak, a többi rendelkezés változatlanul érvényben marad.

16. A net-eclub állásközvetítő szolgáltatás célja

A webportálon keresztül elérhető állásközvetítő szolgáltatás arra irányul, hogy az álláskereső személyek megfelelő felületen és különböző módokon keresztül értesüljenek a webportál szolgáltatásait munkaadóként igénybevevők aktuális állásajánlatairól.

Meghatározások:

szolgáltató: Neteclub. és a tulajdonában lévő www.neteclub.com weboldal.

megrendelő: Állásajánlatokat hirdető cégek és magánszemélyek.

felhasználó: Az oldalon regisztrált, vagy nem regisztrált látogató.A Felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a webportálon elérhető állásajánlatok között különböző szempontok szerint böngésszenek, a regisztrált, vagy potenciális munkaadók képviseletében eljáró személyek (a továbbiakban együttesen: „munkaadók”) által hozzáférhető adatbázisba önéletrajzukat, fényképüket és egyéb adataikat feltöltsék, önéletrajzukat, online hírlevelekben értesüljenek a munkaerőpiac aktualitásairól, egyéb termékekről és szolgáltatásokról kapjanak tájékoztatást, értesítést (direkt marketing célú megkeresések formájában).

A net-eclub állásközvetítő oldalán csak állás, munka ajánlatokat üzleti lehetőségeket, egyéb pénzkereseti lehetőségeket lehet hirdetni. Más híreket, információkat a weboldal hírfolyamán lehet közzétenni.

A net-eclub oldalon lehetőség van termékek és szolgáltatások megvásárlására, a biztonságos Barion fizetőkapun keresztül.

A Barion fizetés működik közvetlen bankkártyáról, regisztráció és előzetes feltöltés nélkül is.
Ha regisztrálsz, kártyáidat beteheted Barion tárcádba, így soha többé nem kell adataidat megadni fizetéskor.
Ha nincs bankkártyád, Barion tárcádat készpénzzel vagy átutalással is feltöltheted.

17. Az álláshirdetés tartalma

A Megrendelő szavatolja, hogy a hirdetésben kizárólag saját, vagy az adott állást kínáló megbízója tényleges pozíció(k)ra vonatkozó, valós feltételeken alapuló állásajánlatát kéri közzétenni. A szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az álláshirdetések tartalmának valódiságára vonatkozóan. A Megrendelő szavatolja, hogy az álláshirdetés sem közvetlenül, sem közvetett módon nem tartalmaz jogsértő információt vagy adatot, nem sérti harmadik fél jogát, vagy jogos érdekét, továbbá az álláshirdetés csak olyan feltételeket tartalmaz, vagy ígér (ide értve különösen a meghirdetett pozíció valós voltát, az ígért ellenszolgáltatást és egyéb releváns feltételeket), amelyeket az állást kínáló ténylegesen biztosít. A hirdetés a meghirdetett pozíció és pozíció betöltésének feltételei tekintetében sem lehet megtévesztő, félrevezető.

A Megrendelő felelőssége kiterjed, többek között annak biztosítására is, hogy az álláshirdetés nem tartalmaz szerzői és szomszédos jogokat, illetve személyiségi vagy egyéb személyhez fűződő jogokat sértő alkotóelemeket; jogosulatlanul, vagy egyébként tiltott módon megszerzett adatokat, üzleti-, vagy magántitkokat; megtévesztő jellegű adatokat; bűncselekményre felbujtást; szexuális, erőszakos vagy trágár tartalma miatt megbotránkozás keltésére alkalmas alkotóelemeket; olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek becsületsértők, vagy rágalmazóak, illetve alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására; amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelő értékelésre és az emberi méltóságra; súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak vagy válthatnak ki; becsmérlők vagy megalázók; faji, vallási vagy politikai ellentétet szítanak vagy szíthatnak; elfogadhatatlan mértékű félelem vagy nyugtalanság érzetét keltik; vagy bárkinek a magánéletét vagy a nyugalmát indokolatlanul zavarják.

A Megrendelőnek a hirdetés szövegét a Magyar Tudományos Akadémia által közzétett helyesírási szabályoknak megfelelően kell elkészítenie.

A Szolgáltató a hirdetés szövegében a magyar helyesírás szabályainak megfelelő javításokat a Megrendelővel való egyeztetés nélkül is elvégezheti.

Amennyiben a Szolgáltató megítélése szerint a hirdetés szövegében - értelmezési probléma miatt, vagy egyéb okból - érdemi változtatásra is szükség van, ezt a Megrendelővel egyeztetve kell elvégezni. Az egyeztetések időtartamával a teljesítési határidő meghosszabbodik. A Megrendelő egyebekben az ÁSZF szerint hivatkozott esetben és módon kérheti a hirdetés szövegének módosítását.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a hirdetést a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek és Weboldal arculatának megfelelően átalakítsa akár a hirdetés Megrendelő általi feltöltése esetén is. A hirdetés tartalmi elemeinek átalakítása, illetve törlése esetén a Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét a változásra, illetve a törlés, vagy az esetleges felfüggesztés tényére. A Megrendelő egyetértése esetén köteles a változásokat e-mail útján jóváhagyni, illetve megtenni minden olyan szükséges intézkedést és cselekményt, ami a hirdetés jogszerű megjeleníthetősége megkíván. A Szolgáltató a Megrendelő által jóváhagyott tartalmú hirdetést jeleníti meg. Jóváhagyás hiányában a Szolgáltató jogosult a hirdetés megjelentetését megtagadni, ami nem eshet a Szolgáltató terhére, így vele szemben kárigény, visszatérítési, vagy egyéb igény nem érvényesíthető.

A Szolgáltató ezzel együtt nem vállal kötelezettséget arra, hogy a hirdetéseket a hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében átalakítja és a hirdetés Szolgáltató általi megváltoztatása nem jelenti azt, hogy a hirdetést minden tekintetben jogszerű, e vonatkozásban minden felelősség a Megrendelőt terhel.

Az álláshirdetések feladása olyan módon, amely nem felel meg az alkalmazandó helyi, országos, vagy nemzetközi jogszabályoknak, ideértve különösen de nem kizárólag azokat, amelyek a munkavégzésre és foglalkoztatásra, egyenlő munkalehetőségre, valamint a munkavállalási feltételekre, továbbá az adatok védelmére, felhasználására és a szellemi alkotáshoz fűződő jogokra vonatkoznak, ezen álláshirdetések nem engedélyezettek.

Szexuális szolgáltatások hirdetése, illetve szexuális természetű álláshoz munkavállalók keresése az oldalon nem engedélyezett.18. Felelősség

A Megrendelő garantálja, hogy a Szolgáltatást rendeltetésszerűen, kizárólag jogszerű módon és célokra, jelen ÁSZF és a szerződés, továbbá a vonatkozó jogszabályi rendelkezések betartásával veszi igénybe.

Megrendelő ezúton kötelezi magát, hogy felhívásra haladéktalanul megtéríti Szolgáltatónak mindazon bírságot, kártérítést és költséget, illetve polgári jogi igényt, amit az ÁSZF, a szerződés és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések Megrendelő, vagy az állást kínáló ügyfele általi megszegése folytán az illetékes hatóságok vagy harmadik személyek a Szolgáltatóval, illetve vezető tisztségviselőjével, vagy egyéb, a teljesítésben közreműködő személyével szemben érvényesítenek. A fentiek alapján a Megrendelő – a jogszabályi keretek között - köteles a Szolgáltató helyett a hatósággal, illetőleg a jogosulttal szemben közvetlenül helytállni, a hatóságnak, illetve a jogosultnak az esedékességkor megfizetni az előzőekben említett bírságot, kártérítést, egyéb igényt és költséget, vagy ha azt már a Szolgáltató, vagy az érintett személy megtérítette, a Megrendelőnek a Szolgáltatóval, illetve az érintett személlyel szemben van azonnali megtérítési kötelezettsége.

A Szolgáltató minden lehetséges rendelkezésére álló technikával és eszközzel igyekszik garantálni az általa nyújtott szolgáltatás folyamatosságát, azonban a – jogszabályi keretek között – nem vállal felelősséget azokért a károkért, és egyéb igényekért, amelyeket a Szolgáltatása érdek- és működési körén kívül eső elháríthatatlan külső esemény okozott és amely a teljesítéshez szükséges munkavégzést, vagy a technikai eszközök rendelkezésre állását akadályozza (pl. sztrájk, árvíz, földrengés, felhőszakadás, áramszünet, az internet működési elégtelensége, adatátviteli hiba, üzemkiesés stb.).

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató – a jogszabályi keretek között - a fentiekből eredő kárért, illetve bármilyen hátrányért és igényért való felelősségét kizárja.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatásai eredményeképpen létrejött munkaviszonyból, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyból eredő károkért és egyéb igényekért. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az adatbázisba feltöltött önéletrajzok tartalmáért, így különösen azok hitelességéért, valódiságáért, aktualitásáért.

A Szolgáltató a hirdetés megtekintéséről adott információk körében nem vállal felelősséget azért, hogy minden megtekintés más személy részéről történik, tehát a megtekintések statisztikailag rögzített száma nem feltétlenül egyezik meg azon személyek számával, akik a hirdetést megtekintették. Ez utóbbi tekintetében nem áll rendelkezésre információ. A Megrendelő tudomásul veszi, és kifejezetten elfogadja, hogy a Szolgáltatóval szemben - a jogszabályi keretek között – kárigény, vagy egyéb igényérvényesítés csak a kárigénnyel érintett szolgáltatás díja mértékéig érvényesíthető.

A Szolgáltató – a jogszabályi keretek közötti - kártérítési felelőssége kizárólag a tényleges közvetlen károkra korlátozódik, és a Szolgáltató – a jogszabályi keretek között kifejezetten kizárja a felelősségét bármiféle közvetett vagy következményi, illetve biztatási jellegű kárért, és igényért, ideértve többek között az elmaradt hasznot, a költségeket illetve a nem vagyoni kárt is, kivéve, ha a jelen rendelkezés szerinti valamely feltétel alkalmazását jogszabály kifejezetten kizárja.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás díjai a jelen, és az ÁSZF egyéb pontjaiban meghatározott felelősségkorlátozásokra tekintettel lettek az adott mértékben megállapítva.

A Megrendelő semmilyen nyilvános (ideértendő az Internetet is) megnyilatkozása során nem tehet sem a Szolgáltatóra, sem a Szolgáltató cégcsoportjára, vagy annak termékeire, szolgáltatásaira, brand-jeire, munkatársaira, szerződött partnereire, illetve képviseletében eljáró személyekre semmilyen negatív, vagy ésszerűen eljárva akként értékelhető megjegyzést és egyebekben sem tanúsíthat olyan magatartást, mellyel a Szolgáltató, vagy a Szolgáltató cégcsoportjának üzleti érdekeit sértheti.

Megrendelő nem jogosult, egyben köteles tartózkodni a Szolgáltató védjegyeinek ( ide értve a Szolgáltató, illetve a Szolgáltató szolgáltatásának azonosítására alkalmazott bármely megjelölést és/vagy hirdetési vagy promóciós megjelenést és információt) felhasználásától, így különösen nem hirdetheti a saját, vagy harmadik személy szolgáltatását (akár külön, akár csomagban, akár bármely összetett értékesítési konstrukcióban) a net-eclub weboldal feltüntetésével, megnevezésével, vagy arra való hivatkozással, sem az írott, sem az elektronikus médiában, kivéve ha erre a Szolgáltató kifejezett és előzetes írásbeli engedélyt adott.

Megrendelő kijelenti és szavatol azért, hogy az általa közölt adatok, információk és az átadott hirdetési anyag a valóságnak megfelel, nem sérti harmadik személy jogait (így többek között szerzői jogokat, iparjogvédelmi oltalom alatt álló alkotásokhoz fűződő jogokat, védjegyhez fűződő jogokat, személyhez fűződő jogokat), a vonatkozó jogszabályoknak megfelel.

Szolgáltató felhívja Megrendelő figyelmét arra, hogy a birtokába kerülő önéletrajzok, egyéb a felhasználók által feltöltött dokumentumok személyes adatokat tartalmaznak. A Megrendelő kijelenti és szavatolja, hogy a Szolgáltató által a jelen ÁSZF alapján hozzáférhetővé tett személyes adatokat, szakmai önéletrajzokat, és az álláskereső hozzájárulásával hozzáférhetővé tett egyéb információkat – összhangban a mindenkori vonatkozó jogszabályok szerint – így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és az egyének a személyes adatok gépi feldolgozása során történő védelméről szóló 1998. évi VI. törvénnyel – bizalmasan kezeli, és kizárólag az adott szolgáltatás céljára, azaz saját,- illetve az álláshirdetésben meghirdetett állást kínáló megbízója - munkaerő szükségletének kielégítése érdekében, a felhasználáskor már adott, konkrét, nyitott pozíciójú állással kapcsolatban használhatja fel, azt harmadik személyek számára ki nem adja, hozzáférhetővé nem teszi.

Megrendelő köteles gondoskodni a birtokába jutott személyes adatok védelméről, illetve felhasználás utáni megsemmisítéséről. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa végzett jogosulatlan adatkezelésből eredő bármilyen nemű károkozásért és egyéb igényért teljes felelősséggel tartozik a vonatkozó jogszabályok szerint.

Megrendelő felel azért és szavatolja, hogy a Szolgáltatás útján általa megtekintett, felhasznált, illetve birtokába került pályázatok kapcsán a jelentkezők információs önrendelkezési jogaikat érvényesíteni tudják, és az ehhez szükséges információk elérését a pályázók számára biztosítja.

Megrendelő garantálja a Szolgáltató felé, hogy a kapcsolattartók hozzáférés igénylésükkel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mailcím) a Szolgáltató, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szolgáltató minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a megrendelt szolgáltatás teljesíthetősége érdekében a szolgáltatás időtartama alatt, illetve a Szolgáltatás teljesítését követően, a szerződésből folyó jogok és kötelezettségek teljesíthetőségének szükséges időtartamáig.

A Megrendelő a hirdetés szolgáltatás igénybevétele esetén hozzájárul ahhoz, hogy a hirdetés a Szolgáltatóval kötött szerződés alapján és annak megfelelően megjelenítésre kerüljön, és azokat a Weboldal, illetve a Szolgáltató saját és/vagy partner weboldalainak felhasználói megtekinthessék.

Megrendelő a megrendeléssel hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató havonta egy alkalommal szakmai hírlevelet küldjön a részére az általa megadott e-mailcímekre, visszavonásig.

A Megrendelő kijelenti, hogy amennyiben az álláshirdetés személyes adatokat is tartalmaz (pl. kontakt személy neve, e-mailcíme), rendelkezik az érintett személy adatai nyilvánosságra hozásához szükséges engedélyével.

A Megrendelő kijeleni, hogy a Szolgáltató Weboldalán keresztül elérhető Adatkezelési szabályzat és Cookie szabályzat vonatkozó rendelkezéseit megismerte, azokat elfogadja.

Abban az esetben, ha a Megrendelő személye nem azonos az állás tényleges kínálójának személyével, úgy a jelen ÁSZF-ben az adatvédelemmel összefüggő rendelkezések tekintetében Megrendelő alatt megfelelően kell érteni az állás tényleges kínálójának személyét is.E-INVEST Ltd
Commonwealth of Dominica
Company No: CD1631/16