Legyen önnek is
0 forint a villanyszámlája!

Hogyan lehetséges ez? Természetesen környezetbarát napelemekkel.

2008 óta Magyarországon is használhatjuk a saját magunk által megtermelt villanyt úgy, hogy nem kell leválnunk az áramszolgáltatónkról sem.

Ezzel a saját villannyal fűthetünk, világíthatunk, vizet melegíthetünk, és használhatjuk az összes villamos berendezésünket (TV, számítógép, hajszárító, porszívó, stb.) ingyen!

0 Ft lehet a villanyszámlája, de a fűtés számláját is teljesen lenullázhatja! Ez egy igazi, 100%-os rezsicsökkentés is lehet!

Kattintson ide és regisztráljon közösségi álláshirdető oldalunkra, és munkatársunk hamarosan felkeresi és tájékoztatja az igénylés részleteiről.

Ha van készpénze, akkor ez most a legjobb befektetés. Ha nincs pénze akkor állami támogatással kombinált finanszírozást tudunk biztosítani, amivel ugyan annyit fizet ezentúl is, mint amennyi most a villanyszámlája, de 4 vagy 8 év után kifut a program és végleg megszűnnek a költségei.

Jó lenne, ha holnaptól eltűnne a rezsije? Nem jönnének többet a sárga csekkek. Mire költené azt a megmaradt pénzt? Gyönyörű helyekre utazna,

vagy új elektromos autót venne, ha már ingyen van az áram?


Mire vár? Ez most egy szenzációs lehetőség!
Cégünk most akciósan, ingyenes tanácsadást ajánl Önnek, és személyre szabott, az Ön igényeinek és pénztárcájának megfelelő tervet dolgoz ki, amellyel a legtöbbet takaríthatja meg!

Kattintson ide és regisztráljon közösségi álláshirdető oldalunkra, és munkatársunk hamarosan felkeresi és tájékoztatja az igénylés részleteiről.

A FÖLDÉRT Ön is tehet valamit, ha környezetbarát, biztonságos energiaforrást használ!
A napelem rendszer az Ön számára szabadon elérhető, mára kiforrott, széles körben alkalmazott technológia.

A környezettudatos életmódja mellett, fizessen Ön is nulla forintos villanyszámlát, mint sokam mások világszerte! Németországban, már több millió háztartásban kihasználják a napelemek rezsicsökkentő hatását.

A napelem rendszer Ön számára előnyt jelent, mert:
- hosszú 25-30 éves élettartammal rendelkezik. 
- emeli ingatlana értékét,
- Önnek nem kell villanyszámlát fizetnie.

Mi a lakossági napelemek szakértői vagyunk!

Kérje szakértő kollégánk segítségét!

Regisztráljon az alábbi feliratkozási mező kitöltésével közösségi álláshirdető oldalunkra, és munkatársunk hamarosan felkeresi és tájékoztatja az igénylés részleteiről. Lehet, hogy önnek is tudunk segíteni. Éljen a lehetőséggel úgy mint eddig már több százezer magányszemély Magyarországon.