Hogyan újította fel Zoltán
átlagfizetésből a lakását?

Zoltán okos volt, mert megtervezte a lakásfelújítást és így 720 000 Ft-tal több pénze lett.

A konyhájában vadonat új konyhaszekrénye van ami olyan szép, hogy mindenki megcsodálja amikor meglátják. Nem kellett spórolnia, mert okosan takarékoskodott és sokkal több pénze lett, megvehette azt ami igazán tetszett neki. Most hangtalan a hűtőszekrénye és hangtalan az összes konyhai fiókja. A konyhapult a felesége magasságához lett állítva és nagyon kényelmes rajta dolgozni. Zoltán felesége jól érzi magát és szívesen van a konyhában. Minden kézre esik, és nem kell lehajolnia a sütőhöz sem. Ebben a csodálatos konyhában nem nyűg a főzés, hanem egy élmény a vacsora elkészítése. Szeretettel készíti az ételt, és mindig egy igazi műalkotás lesz belőle. Nagyon finom és egészséges ételeket készít, amiért imádja a családja.

Mi volt a titok?

Zoltán okos volt, mert megtervezte a lakásfelújítást és elkezdett rá takarékoskodni. Mindenki tudja, hogy úgy lesz pénz egy felújításra, ha félretesz rá, ha elkezd takarékoskodni, de nagyon nem mindegy, hogy ezt hogyan teszi! Mivel Zoltán okosan takarékoskodott tényleg összejött a pénze a felújításra és most gyönyörű a lakása.

Zoltán okosan takarékoskodott, mert nem folyószámlán gyűjtötte a felújításra szánt pénzt 0,2%-os kamattal, hanem ennél sokkal jobb megoldást választott.

Zoltán lakástakarék számlát nyitott ezen takarékoskodott, kihasználta a + 30% állami támogatást és így 720 000 Ft-tal több pénze lett. Nyisson ön is lakástakarék számlát most, és nagyon egyszerűen hozzájuthat ön is 720 000 Ft-hoz. Töltse ki az alábbi feliratkozási mezőket, ezután szakértő kollégánk, felveszi önnel a kapcsolatot.

Zoltán okosan takarékoskodott, mert nem otthon a fiókban gyűjtötte a pénzt, mivel pontosan tudta ha otthon tartja, könnyebben hozzányúl és az ördög nem alszik, mindig történhet valami amiért az eddig félretett pénzhez kell nyúlni, vagy egy részét kell felhasználni. Pl.: elromlik az autó, vagy új telefon kell, stb. és elkopik a felújításra szánt pénz.

Most már tuja, hogy Zoltán hogyan takarékoskodott? Hogy újította fel a fürdőszobát, hogy cserélte ki a konyhabútort.

Zoltán kihasználta a lakás takarékosságra járó + 30% állami támogatást és 720 000 Ft-al több pénze lett. Így tudta megvenni azt a konyhaszekrényt, ami igazán tetszett neki. Így került a fürdőszobába az a lélegzet elállító csempe. Ezért nem kellett annyira spórolnia és meg tudta fizetni a minőséget, ezért lett gyönyörű a lakása és most még jobban szereti a felesége.

Ez a lakáscélú állami támogatás önnek is jár! Használja ki ön is!

720 000 Ft elég sok pénz, ugye ezért elég sokat kell dolgozni?

Miért hagyja ezt elveszni? Vegye igénybe ön is, hisz ez mindenkinek alanyi jogon jár!

Most óriási akció van! Nagyon kedvezményesen nyithat lakástakarék számlát ön is!

Most nagyon egyszerűen hozzájuthat ön is plusz pénzhez, töltse ki az alábbi feliratkozási mezőket, ezután szakértő kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.


 

Miért volt hálás Zoltán felesége?

Mert új konyhája, és új fürdőszobája van.

De Zoltán készül a következő nagyobb felújításra is. Így feleségének is nyitott egy + 30%-os állami támogatású számlát. Most már 2 x 720 000 Ft támogatást használnak ki.

Zoltán nem aggódik, mert ha valamelyik felújítást előbbre kell hozni, vagy ha majd lakást akar cserélni, pontosan tudja, hogy megtakarítására járhat neki akár 7,5 millió Ft áthidaló kölcsön, amit gyorsan, egyszerűen és olcsón kaphat meg. És közben is jár neki a +30% állami támogatás a számlájára. Természetesen a hitelfelvétel szabályainak meg kell felelni.

Igényelje meg most akciós feltételekkel a 720 000 Ft-ot, töltse ki az alábbi feliratkozási mezőket és szakértő kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.