Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után c. könyv

Ha bármilyen terméket vagy szolgáltatást el szeretnél adni egyszerűen az internet segítségével,
- hogy sokkal jobban menjen az üzleted,
- és kényelmesebb legyen az életed, akkor ez a legfontosabb oldal, amit valaha olvastál.

Erről az oldalról ugyanis megtudhatod, hogy mi az a leggyakoribb üzleti hiba, ami miatt a legtöbb ember rengeteg pénzt veszít, és ami a legtöbb üzleti kudarcért felelős!
Természetesen konkrét megoldást is kapsz a probléma kezelésére, és azt is megmutatom, hogy ez a megoldás miért működik.

Fogjunk is bele, mindössze 10 perced kérem!

Barna László vagyok a "Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után" c. könyv szerzője

Szeretnéd végre, hogy Téged keressenek a komoly érdeklődők ahelyett, hogy te futsz utánuk és egy vagyont költesz a megkeresésükre?

Jó lenne ha az érdeklődők vásárolnának is, és nem csak „nézelődnének”?

Akkor biztos azt sem bánnád, ha nem csak ritkán egy-egy jelentkező, hanem napi szinten a hét minden napján érkeznének a komoly érdeklődők, méghozzá automatikusan. Naná… Ki ne vágyna erre?

Sajnos a legtöbb vállalkozás nem jól csinálja az online marketinget és csak kidobott pénz lesz a reklámozás. Az igazi online marketing, az nem csak egy facebookon feladott hirdetés, hanem egy több részből álló marketing rendszer.

Egy ilyen automatát építeni nem könnyű:
        - sokan nem is tudják, hogy kezdjenek hozzá, mert sajnos ezt nem tanították nekünk az iskolában
        - akiknek jól megy, azok pedig nem árulják el a titkokat
        - így marad a próbálkozás, amivel már egy vagyont   eltapsoltak sokan és még sincs meg a recept.

Én is mindenféle módon próbálkoztam vevőket szerezni a termékemre:

1. hirdettem újságban

2. hirdettem a helyi TV-ben,

3. hirdettem a helyi rádióban

4. szórólapoztam,

5. plakátokat készítettem és előadásokat szerveztem,

6. osztogattam a névjegykártyáimat,

7. felhívtam az összes ismerősömet.

8. rengeteg facebook megosztást csináltam.

9. fizetett hirdetéseket indítottam a goole-ben,

10. fizetett hirdetéseket adtam fel a facebook-on,

11. blogot írtam,

12. weblodalakat készítettem.

13. profi elkapó oldalakat készítettem

14. hírleveleket küldtem ki,

15. videókat készítettem,

16. youtube csatornát hoztam létre, de mégsem működött megfelelően az üzlet. Sokat dolgoztam, és mégis keveset kerestem.


Tudom, mindez ismerősen hangzik neked is.  Rengeteg módszert kipróbáltam én is, de hiába, mindig maradt a sok munka és a kevés pénz. Semmi nem hozta meg a várt áttörést.

Egy dologgal tisztában voltam. Valamit rosszul csinálok, mert ismertem egy pár embert, akik nagyon sokat kerestek különböző üzletekkel. Láttam a bevételeiket, ültem a szuper autóikban, voltam a szép házukban, és láttam a luxus nyaralásaikat is.

Sokáig kerestem a megoldást, sok sikeres emberrel beszéltem és nagyon sok szakértővel is konzultáltam, mire végül sikerült rábukkannom a hibára és a megoldásra.

Hihetetlennek tűnt a megoldás számomra, mert már teljesen belefásultam a rengeteg próbálkozásba. Egy idő után már nem hittem senkinek. Éppen ezért abszolút megértem, ha valaki hihetetlennek tartja először, amit javaslok. Szerencsére nem adtam fel és ma már azt mondhatom, maximálisan megérte.

25 éve vállalkozó vagyok és 2006-óta, tehát több mint 10 éve foglalkozok online marketinggel. Mindig a szakma legjobbjaitól tanultam, és a gyakorlatban is rengetegszer alkalmaztam a megszerzett tudást, tehát elég nagy tapasztalatot szereztem az üzleti világban és az online kereskedelemben.

Az elmúlt 10 évben több mint 20 profi üzleti képzésen vettem részt és több millió Ft-ot, kb. egy középkategóriás autó árát költöttem el ezekre a képzésekre, mire megtaláltam, hogy mit rontok el.

A pénzkeresés szinte mindenkit érdekel, de sajnos csak nagyon kevesen vannak, akik sikeresek. 100 emberből csak 1-2 aki igazán sikeres, és tényleg anyagilag független, bármilyen üzleti területet vizsgálunk.

Lehet az vendéglátás, kereskedelem, építőipar, vagy pénzügyi terület. Nézz csak körül az ismerőseid között, és megláthatod, hogy majdnem mindenki próbálkozott már valamilyen üzlettel, de csak nagyon-nagyon keveseknek vált be.

Rájöttem, hogy nem egy, hanem több, egymással összefüggő probléma okozza a sikertelenséget. Mindegyiket sorban kezelni kellett, mire működőképes állapotba került az üzletem.

Ezt a több összefüggő problémát megoldó csomagot, nevezhetjük egy megoldókulcsnak is.

Ezzel  a megoldó kulccsal egyszerűen, erőlködés nélkül tudok pénzt keresni. Itt most megtudod, hogyan juthatsz hozzá ehhez a megoldókulcshoz és azt is megtudod, hogyan kaphatsz meg, egy 20 000 Ft érő ajándékot ingyen. Amíg nem ismertem a megoldókulcsot nem a valódi problémákat kezeltem. Ha Te is ugyan azt csinálod újra meg újra mint eddig, ha nem alkalmazod a megoldókulcsot, akkor marad a sok munka, a sok szenvedés és az alacsony bevétel.Ismét maradnak az:

- elpazarolt pénzek újság hirdetésekre,

- fölösleges szórólapozás,

- értelmetlen névjegykártya osztogatás,

- kínos telefonok az ismerősöknek,

- sok fáradtságos  facebook megosztás

- drága google hirdetések,

- soha meg nem térülő facebook hírdetések,

- újabb költséges weboldalkészítések,

- haszontalan hírlevél küldözgetés mindhiába.

Ha használod a megoldó kulcsot, akkor viszont:


- Tudni fogod, hogy milyen terméket forgalmazz,
- hogyan adj el nagy haszonkulccsal,
- kinek érdemes reklámoznod a termékedet
- és hogyan lesznek állandóan új érdeklődőid,
- potenciális vevőid
- és folyamatosan növekvő bevételed.

Nézzük meg mi ez a megoldókulcs?
Mivel ez a pénz kereséséi téma nagyon sok embert érdekel, úgy döntöttem, hogy megírom a történetet, a felfedezéseket, a pontos receptet és kiadok róla egy könyvet.

Ennek a könyvnek a címe: Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után

1. Tanuld meg belőle a legbiztosabban felismerni és elkerülni az üzleti zsákutcákat! Tudnod kell, milyen legyen egy termék vagy szolgáltatás, amivel valóban pénzt tudsz keresni, hosszú távon. Így egy biztos és kiszámítható üzleted lesz, amire bátran alapozhatod az életed.

2. Kell, hogy legyen egytitkos recepted arra, hogyan tudod a termékedet, vagy a szolgáltatásodat egyszerűen pénzre váltani. Ezzel egy folyamatos és növekvő bevételed lesz, amire mindig számíthatsz.

3. Van a könyvben 6 tuti tipp, hogyan ismerd fel és kerüld el a kamu üzleteket. Tudod melyek ezek? Így nagyon sok időt, energiát és pénzt spórolhatsz magadnak, ezen felül rengeteg kellemetlenségtől kíméled meg magad.

4. Alkalmazz bevált megoldásokat arra, hogyan érd el, hogy téged keressenek a vevők és ne neked kelljen a vevők után futkosnod. Neked vannak ilyen megoldásaid? Pedig így könnyen, erőlködés nélkül tudsz pénzt keresni és vidáman, gondtalanul élheted az életed.

5. Használd a zseniális trükkjeim, amivel úgy tudsz nagy nyereséggel értékesíteni, hogy olcsó maradsz közben. Ezzel mindig elegendő bevételed lesz ahhoz, hogy Te is és a családod is pl. gyönyörű helyekre menjetek nyaralni.

6. Ismerned kell a Marketing guruk féltett titkait, hogy hogyan lehet neked is ingyenes a fizetett hirdetésed. Ezzel mindig új érdeklődőid, potenciális vevőid és folyamatosan növekvő bevételed lesz gyakorlatilag díjmentesen, és megvalósíthatod az álmaid.

7. Tudod mi az az előled eltitkolt módszer, amitől a legjobban függ a sikered és a boldogságod?.
Pedig ez a legfontosabb, ami nélkül az első 6 javaslatom sem ér semmit! Szerezd meg olyantól, aki sikerrel alkalmazza már ezt.

Ha eldöntötted, hogy sikeres akarsz lenni, és azt akarod, hogy új érdeklődőid, potenciális vevőid és folyamatosan növekvő bevételed legyen, akkor vedd meg a könyvem, ahol a 7 összetevőt részletesen, alkalmazhatóan és rendkívül érthetően kifejtem neked.

Amikor odaadtam pár tényleg sikeres barátomnak a könyvet, és olvasás után megkérdeztem, mennyiért adnák el, elhűlve néztek rám. Azt mondták, hogy ezért a tudásért ők is milliókat fizettek ki tréningekre és persze a próbálkozásokon elbukott pénzek ebben nincsenek is benne.

Azt javasolták, hogy ezt semmiképpen ne adjam 50.000 Ft alatt.
Mégsem kérek érte ennyit, sőt, még csak nem is 25.000 Ft
Ennek a könyvnek az ára mindössze 10 000 Ft ami nagyon nagyon kevés a benne található információk értékéhez képest, de most bevezető áron csak 4 900 Ft-ért hozzájuthatsz, ha határidőn belül megveszed.


A „Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után” című könyv, sok elméleti képzés és rengeteg gyakorlati tapasztalat alapján íródott, és a benne található tudást és tapasztalatot, most a saját életed felvirágoztatására használhatod.

Rendeld meg most a könyvet jelentős kedvezménnyel, és mostantól mindig lesznek új érdeklődőid, potenciális vevőid és folyamatosan növekvő bevételed. Innentől megváltozik az üzleted és az életed.

Kattints az alábbi sárga gombra, add meg az e-mail címed (ahova a könyv letöltési linkjét kéred), vedd elő a bankkártyád és rendeld meg a „Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után” című könyvet.

Amint megvásároltad a könyvet, kapsz egy e-mailt az e-mail címedre, amiben kapsz egy linket és a linkre kattintva egyszerűen letöltheted a könyvet PDF formátumban a saját számítógépedre vagy okostelefonodra.

Mit veszíthetsz a könyv megvásárlásával? Valójában semmit!
A könyv megvásárlásában semmi kockázat nincs, mert nagyon alacsony az ára és 100%-os pénz visszafizetési garanciát adok a könyvre.

Ha elolvasod a könyvet és nem tudod meg belőle:

- hogyan tudod elkerülni az üzleti zsákutcákat.

- hogyan tudod a termékedet, vagy a szolgáltatásodat egyszerűen pénzre váltani.

- hogyan kerüld el a kamu üzleteket.

- hogyan érd el, hogy téged keressenek a vevők és ne neked kelljen a vevők után futkosnod

- hogyan tudsz nagy nyereséggel értékesíteni úgy, hogy olcsó maradsz

- hogy hogyan legyen ingyenes a fizetett hirdetésed

- mi az amitől a legjobban függ a sikered. Ha ezeket a fontos dolgokat nem tudod meg a könyvből, akkor küldj egy e-mailt, vagy egy net-eclub üzenetet nekem, és visszafizetem az árát.

Nem kell semmit visszaküldened, nincs semmilyen apró betűs rész, egyszerűen visszakapod a könyv árát, tehát neked semmi kockázatod nincs, csak nyerhetsz vele.

Tehát kattints az alábbi sárga gombra, vedd elő a bankkártyád és rendeld meg a „Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után” című könyvet, mert ebben találod meg az üzleti sikered titkait.


Ha azonban megismered a megoldó kulcsot, de még sem alkalmazod, akkor az már a Te hibád lesz. Abban biztos lehetsz, hogy ha nem alkalmazod a megoldókulcsot, hanem a régi megszokott módszereket folytatod, akkor ugyan olyan eredményeket fogsz tapasztalni mint eddig.

Albert Einstein úgy fogalmazta meg az őrültség definícióját, hogy újra és újra ugyan azt csinálni ami nem működik, és jobb eredményt várni.

Ha egyet értesz Einstennel, akkor tudod, hogy most valamit változtatnod kell, mert ha nem alkalmazod a megoldókulcsot, akkor újra csak a sok munka és a veszteségek várnak.

Rendeld meg most a könyvet, mert most nemcsak mindössze 4900 Ft-ért juthatsz hozzá a kulcsfontosságú információkhoz, de a könyv mellé ajándékba kapsz még egy 20 000 Ft értékű, egy órás ajándék konzultációt is tőlem, a könyvben tárgyalt alapelvekről.

Ez azért jó neked, mert a könyvvel és ezzel konzultációval biztosan fogod tuni alkalmazni a gyakorlatban is az alapelveket, és így jelentősen növekedhet a bevételed és kényelmesebb lesz az életed.

Add meg a keresztneved, az e-mail címed (ahova a könyv letöltési linkjét kéred) és kattints az alábbi kék feliratkozom és regisztrálok gombra, ezután pedig vedd elő a bankkártyád és rendeld meg a „Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után” című könyvet. Ezekután pedig élvezd a sok új érdeklődő, a potenciális vevők és folyamatosan növekvő bevétel okozta sikert.