Kérd az ajándék 10 000 Ft értékű ügyfélszerző tanfolyamot most ingyen!

Hogyan szerezz nyitott, érdeklődő ügyfeleket, szinte korlátlan mennyiségben?

Üdvözöllek!

Barna László vagyok „ Az üzleti siker valódi titka, 25 év kutatás után” című könyv szerzője.Szeretnék feltenni pár kérdést neked és ha, mindegyikre IGEN a válaszod, akkor mindenképp olvasd majd el a könyvem!

- Szeretnél szinte korlátlan mennyiségben nyitott és érdeklődő ügyfeleket?

- Szeretnéd, hogy az ügyfeleid várják a hívásodat?

- Szeretnél egy stabil havi bevételt, amely kényelmes és boldog életet biztosít neked?


Gondolom jó lenne, ha minden nap tudnál tárgyalni minimum 2-3 olyan ügyféllel, akit érdekel a terméked és van is pénze rá.


Mit gondolsz, mennyit keresnél akkor, ha minden nap sok ilyen nyitott és érdeklődő ügyfélel tárgyalnál? Hány üzletet kötnél havonta?

Szerinted közelebb vinne ez a kitűzött céljaidhoz?

De, sajnos ez sokszor nem így van.


- Biztos előfordult már veled is, hogy tárgyaltál egy ígéretesnek tűnő ügyféllel, akinek nagyon tetszett az ajánlatod, de a megbeszélés végén derült ki, hogy egyáltalán nincs pénze. Ekkor jön, hogy ez tényleg nagyon jó, de térjünk vissza erre majd egy fél év múlva. Puff, ugrott az üzlet.


- Szerintem jártál már úgy is, hogy lemondja az ügyfél a megbeszélést, vagy nem veszi fel a telefont a találkozó előtt, és el sem jön a megbeszélt találkozóra.


- Van úgy, hogy már időpontot sem tudsz egyeztetni az ügyféllel, mert eleve nem érdekli az ajánlatod. Hívod az ügyfeleket, de időpontok helyett, csak a visszautasításokat kapod, és úgy érzed magad, mintha sárba döngöltek volna.


- Sőt van ennél egy még rosszabb helyzet is, amikor egyáltalán nincs vagy egyszerűen kifogyott a névlistád és nincs kit felhívnod, a hideg hívásokat pedig rühelled.
Márpedig, ha nem jön össze a tárgyalás, akkor üzletkötés és jutalék sem lesz, az teljesen biztos.

Üres marad a zsebed. Elment a drága időd és nem kerestél pénzt, a költségeid azonban megvannak. Tik-tak, tik-tak, telik az idő, mindjárt itt a hó vége, jönnek a számlák és alig van üzletkötésed. A jutalékod nem fedezi még a rezsidet sem. Eltervezted, hogy mennyit fogsz keresni, hogyan lesz új autód, házad, hova fogtok menni nyaralni, és mindez szertefoszlik, mert nincs elég tárgyalásod nyitott, és érdeklődő ügyfelekkel.


Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az üzletkötés alapja a megfelelő számú tárgyalás nyitott, érdeklődő, értelmes, ügyfelekkel.
Kidolgoztam egy megoldókulcsot, amellyel könnyedén és erőlködés nélkül tudok jó ügyfeleket szerezni, szinte korlátlanul és ennek köszönhetően egyszerűen és visszautasítások nélkül tudok tárgyalni és pénzt keresni minden nap.

Szeretnéd megkapni a megoldókulcsot, amellyel Te is megszerezheted a nyitott ügyfeleket?

Szeretnéd megkapni a 30.000 Ft értékű ajándékot is?


Meg kell ismerned a megoldókulcsot és utána sokkal kevesebb munkával tudsz nagyobb eredményeket és bevételt elérni az értékesítésben.

A megoldókulcs segítségével...


- Tudni fogod, hogy az interneten, hogyan találod meg azokat az ügyfeleidet, akiknek pénzük is van.


- A kíváncsiskodók közül, hogyan tudod kiválogatni a komoly érdeklődőket.


- Megismerheted azt a módszert, hogy az ügyfeleid visszautasítások helyett, izgatottan várják, a hívásodat és biztosan ott is legyenek a megbeszélésen.


- Hogyan lesznek majd szinte korlátlanul értelmes, nyitott ügyfeleid és stabil bevételed.

Mit gondolsz? Érdekelne a megoldókulcs?

Ha a válasz IGEN akkor nagyszerű hírem van!

A megoldókulcs három részből áll, hogy biztosan tudd Te is alkalmazni a módszert a mindennapokban.


- Az első része egy könyv, amelynek a címe :
„Az üzleti siker valódi titka 25 év kutatás után”
- A második egy e-mail tanfolyam.
- A harmadik része pedig egy online konzultáció.

Saját tapasztalatomból jöttem rá, hogy az elmélet és a gyakorlat között nagy különbség van.
A gyakorlati alkalmazásnál mindig előjönnek olyan előre nem látott problémák, amelyek megoldásához az elméleten felül szükséges egy személyes konzultáció is.

A jó hírem a számodra, hogy most akcióban, az email tanfolyamot és az online konzultációt megkapod ajándékba.


A könyvből pedig egy olyan pontos útmutatót kapsz, amely segít elkerülni a nagy bukásokat és nem fogsz majd pénzt égetni. 

Kérem a könyvet és a komplett megoldókulcsot

Készen állsz? Szeretnél sikeres lenni az értékesítésben?

Akkor kattints a piros gombra, és mindjárt megkapod az ígért ajándék e-mail tanfolyamot, utána pedig megvásárolhatod a könyvem is, hogy biztosan sikeres legyél.
Rendeld meg a könyvem és a 10 000 Ft értékű e-mail tanfolyamon felül a 20 000 Ft értékű konzultációt is megkapod ráadásként ajándékba. Használd a milliókat rejtő tudást arra, hogy egy sikeres vállalkozást építs automata rendszerekkel.


Megkérdeztem pár vevőmet, hogy szerintük mi a valós értéke ennek a könyvnek és a megoldókulcsnak? A legtöbben akár százezreket is adnának érte, mert egy olyan ügyfélszerző rendszert mutatok meg benne amely akár milliós bevételeket is tud hozni neked.

Sikeres akarsz lenni az értékesítésben, akkor kattints a videó alatti gombra és rendeld meg a könyvem most, amíg az akció tart, a 10 000 Ft-os tanfolyamot és a 20 000 Ft-os konzultációt pedig megkapod ajándékba.

 

A szerző: Barna László

2006-óta foglalkozom értékesítéssel. Több fajta terméket is árultam, a táplálék kiegészítőktől a pénzügyi termékekig. 2015-ben pénzügy vizsgát tettem, és az OTP Lakástakarékot értékesítettem a megtakarítási termékek piacán. Nagyon sok képzésen vettem részt magán úton, és az OTP is folyamatosan szervezett képzéseket a számunkra. Mindig tanultam, képeztem magam, hogy egyre jobb legyek, de soha nem voltam szupersztár az értékesítési szakmában. Általában a középmezőnyben voltam a kollégák között, de mégis boldogultam, mert tudtam egy olyan dolgot, amit sokan mások nem. 2006-ban ugyanis elkezdtem online marketinggel is foglalkozni, és megtanultam eladni és ügyfelet szerezni az internet segítségével.
Persze bárki fel tud adni egy fizetett hirdetést a neten, de az első fontos dolog az volt, amit megtanultam a profiktól, hogy hogyan tudok olcsón ügyfeleket szerezni az internet segítségével. Nem mindegy, hogy mennyit kell elköltsek a jutalékomból arra, hogy folyamatosan legyenek ügyfeleim, méghozzá olyan ügyfelek, akik várják a hívásomat és szívesen beszélnek velem az ajánlatomról.
De, ez azonban még nem hozta meg számomra a sikert.

Volt még egy komoly problémám. Az idő. Volt ugyan sok ügyfelem, akik várták a hívásomat, könnyű volt velük időpontot egyeztetni. Jó volt velük tárgyalni is, mert érdeklődőek voltak, de mégsem kötöttem elég üzletet, mert sok volt közöttük az kíváncsiskodó, akik csak részletesebb információt akartak, de nem volt pénzük, vagy nem volt elég erős megtakarítási szándékuk, hogy üzletet is kössünk. A Lakástakaréknak is volt egy szerződéskötési díja, a szerződéses összeg 1%-a azaz 75 000 Ft, amit a szerződéskötéskor kellett kifizetni, és ezt sokan nem tudták meglépni. Tehát kellett egy olyan szűrőt beletenni az online rendszerembe, ami kiválogatja azokat, akik tényleg komolyan érdeklődnek, akiknek van is pénzük elindítani egy ilyen megtakarítást. Ezen nagyon sokat dolgoztam, hogy az érdeklődők közül hogyan tudom kiválogatni a komoly ügyfeleket, és a Lakástakaréknál ezt nem is sikerült megoldani, mert 2018 őszén, egyik pillanatról a másikra megszűnt a termék 30%-os állami támogatása, ami a lényeg volt benne.

De, ez nem volt probléma, mert szokták mondani, hogy, ha valahol becsukódik egy ajtó, akkor másutt kinyílik egy ablak. Így volt ez az LTP-vel is, ugyan megszűnt a 30%-os állami támogatás, de találtunk egy másik megtakarítási lehetőséget, ami még egy kicsit jobb is mint a 30%-os állami támogatású LTP.

Idő közben alapítottam egy saját bróker céget, és kollégáimmal a pénzügyi piacon létrehoztunk egy speciális Lakástakarék Pótló terméket, amit a 2018-ban megszűnt 30%-os állami támogatású Lakástakarék Pénztár helyettesítésére alkottunk meg. Úgy láttuk, hogy az LTP megszűnésével egy hiány keletkezett a megtakarítási piacon, és ebben a hiány környezetben sokkal könnyebb értékesíteni, mit amikor 50 másik pénzügyi brókercéggel kellett versenyezi.

Most ezzel a megoldó kulccsal olyan nyitott és érdeklődő ügyfeleket tudok szerezni magamnak és a kollégáimnak, akiknek van is pénzük megindítani egy szerződést. Persze most sem kötünk mindenkivel szerződést, de könnyen és erőlködés nélkül tudunk pénzt keresni, sokkal kevesebb időráfordítással mint korábban és ez a számomra nagyon jó.

Szeretnéd megkapni a megoldó kulcsot?

Akkor kattints a piros gombra, és mindjárt megkapod az ígért ajándék e-mail tanfolyamot, utána pedig megvásárolhatod a könyvem is, hogy biztos legyen a sikered.

Eclub-Global Kft.

6527 Nagybaracska Petőfi S. u. 9.
Cégjegyzék szám: 02-09-082365
Adószám: 25713039-2-03

Biztonságos weboldal tanusítvány:

Ügyféladatok 100%-os biztosága:

Kérem a könyvet és a komplett megoldókulcsot
Bezár

1. lépés Kérd az ajándék ügyfélszerző tanfolyamot.

Töltsd ki az alábbi feliratkozási mezőket, és a net-eclub elküldi neked e-mailben a 10 000 Ft értékű ügyfélszerző tanfolyamot ajándékba, utána pedig vásárold meg a könyvem és ahogy ígértem megkapod mellé ajándékba a 20 000Ft-os konzultációt is!