Barna László
Barna László 2023-03-19 17:47:50

Szia! Itt az új fogyókúrás aloldalt, ahol akár Te is posztolhatsz, mert ez egy interaktív oldal, ahol infót cserélhetsz másokkal a fogyás témájában, de mégis szakértők koordinálják a kommunikációt.
Barna László vagyok a Fogyókúrás klub szakértő koordinátora. 2006 óta foglalkozom az egészséges táplálkozással, és a fogyással, bővebb információt itt találsz rólam: https://neteclub.com/fogyiklubbemutatkozas
Figyelem! Kérlek ne sértődj meg, ha nem értek egyet a véleményeddel! Sőt örülj neki, ha "kritizállak", mert lehet hogy egy olyan dologra hívom fel a figyelmed, ami hosszú évek óta megakadályoz abban, hogy végleges eredményt érj el! Ez az oldal pont ebben más, itt olyan információkat fogsz kapni, amelyek kipróbáltak és biztosan működnek a gyakorlatban is. Ezekkel az információkkal Te is vonzó lehetsz véglegesen, koplalás és kínlódás nélkül is.
Egy-két szabály a klubban:
1. Csak kulturált hangnemben posztolhatsz, kommentelhetsz.
2. Csak a fogyás és az egészséges étrend, életmód témájában lehet bejegyzéseket írni.
3. Nem kell egyetértened mindennel az oldalon, de kérlek tartsd tiszteletben mások véleményét.
4. Itt is érvényesek a közösségi oldalak általános szabályai, ha valaki nem tartja be, akkor törölni fogják a modrátorok a posztjait, tehát kerüld a trágár és személyeskedő megjegyzéseket.
5. és legfontosabb szabály, hogy érezd jól magad, érj el sikereket és legyél vonzó végleg.

Fogyókúrás klub bemutatkozás

Net-eclub

2 komment